Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă: Ciolacu a pus premiu pe capul primarilor USR

esec la tinta sageti

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost "şantajaţi" sau "momiţi" să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social democrat Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

"Primarii USR, aleşii USR au fost ameninţaţi, şantajaţi sau momiţi. Li s-a spus unor primari, cu Ciolacu în birou: 'Ai zece milioane, dacă treci la noi. Altfel, ai grijă că e Curtea de Conturi aici, în judeţ. E acum în control'. Asta s-a întâmplat luna trecută", a spus Drulă, pentru Digi24.

Întrebat dacă primarii USR abordaţi în acest fel au acceptat să treacă la PSD, Drulă a răspuns: "Nu toţi".

"Ni se vând încontinuu nişte poveşti în România, în care ni se spune că nu are are rost. 'Nu are rost să te lupţi', 'Ei au puterea', 'Vino la noi'. Şi cei mai slabi de înger cedează. Nu eu judec aici. O să îi judece posteritatea. (...) De altfel, Marcel Ciolacu a făcut o obsesie. USR a avut la ultimele alegeri 40 de primari - sunt 3.000 în total, în România - dar a pus premiu pe capul lor şi, după nişte informaţii pe care el am, a spus: 'Nu există limită la ofertele pentru primarii USR'. Până la urmă, şi localităţile, să ştiţi că nu sunt aşa de importante. E ceva mai mult simbolic. Şi nu a reuşit cu foarte mulţi dintre ei. Dar este această intenţie de a corupe pe care mafia o are întotdeauna", a afirmat Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.