Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă, despre Florin Cîțu: 'Un zombie politic' cu 'gesturi de tip Belarus'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), a lansat vineri, într-un interviu acordat G4Media, acuzații colorate la adresa premierului Florin Cîțu pe care l-a numit un „zombie politic” care a fost probabil „un pariu greșit” și care folosește metode de tip Belarus.

„Acest comportament în care răstorni masa pentru că te simți sfidat, în care întotdeauna arunci responsabilitatea pe ceilalți – deși USR PLUS a fost un partener extraordinar de loial al premierului, poate mai loial decât propriul partid – este un comportament de anti-lider, este o dezamăgire, o spun direct (...) eu sper – și știu – că există înțelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri și în PNL, care își dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că ești un zombie politic în acel moment”, a spus ministrul despre premier.

El a afirmat că schimbarea lui Florin Cîțu „se va rezolva mai devreme sau mai târziu”. Ministrul a spus despre posibilitatea ca USR PLUS sa voteze o moțiune de cenzură că „în politică toate opțiunile trebuie să fie masă”. „Dar cred că până acolo e un drum lung de parcurs”, a indicat Drulă.

„Probabil că Florin Cîțu a fost un pariu greșit”, a precizat acesta.

Despre ancheta dispusă de Florin Cîțu la Ministerul Sănătății, ministrul a spus că ancheta Corpului de Control este un gest de tipul celor din Belarus.

„Există gesturi oribile împotriva lui, precum acea investigație penală pentru că au publicat datele privind vaccinarea. Astea sunt gesturi de Belarus. Vă spun cu toată responsabilitatea că e o porcărie, o măgărie, un gest de tip Belarus în care se reacționează din epoleți când ești deranjat și arăți… Suntem un stat civilizat, aici e UE, avem altă viziune. Genul ăsta de combinație de mușchi din partea unui anumit tip de sistem, un anumit tip de reacții…”, a zis Drulă. „Premierul pe de o parte își promovează imaginea de tip modern cu tricouri Metallica, pe de altă parte apelează la vechile trucuri cu Corpul de control, cu trimis la parchet, pentru că în opinia publică asta blamează, pune presiune pe un om”, a adăugat ministrul Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.