Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă îl 'torpilează' pe Ciolacu: 'Risipa trebuie oprită acum! Unde se duc banii?'

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

Liderul USR, Cătălin Drulă, critică anunțul făcut de președintele PSD, Marcel Ciolacu, referitor la introducerea de noi taxe pentru companii: „Marcel Ciolacu, risipa trebuie oprită acum! Viitorul României e al oamenilor cinstiți, nu al specialilor de partid”.

„Marcel Ciolacu, unde se duc banii? Ministrul PSD al Finanțelor ne-a îndatorat cu 55 de miliarde de lei în luna ianuarie. Au bătut un nou record. Vă explic cât înseamnă asta: în fiecare secundă, au împrumutat aproape salariul minim câștigat de un angajat pe un an. 21.000 de lei pe secundă”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă, relatează Mediafax.

„Toți oamenii suferă din cauza prețurilor”

El afirmă că România se împrumută la unele dintre cele mai mari dobânzi din Europa. „Unde se duc banii? Vă spun eu: în pensiile speciale. În sinecuri. Toți oamenii suferă din cauza prețurilor, mai puțin specialii din PSD și PNL. Și nici măcar împrumuturile astea nu vă ajung. Vreți și noi taxe pentru companii. Asta va duce la alungarea companiilor și la o nouă creștere a prețurilor. Marcel Ciolacu, risipa trebuie oprită acum! Viitorul României e al oamenilor cinstiți, nu al specialilor de partid”, încheie liderul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.