Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drulă: Legile justiției în varianta Predoiu întorc România în era Adrian Năstase

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

„Visul de aur al PNL, PSD și UDMR este o justiție pusă cu botul pe labe, care să răspundă la comanda politicienilor”, declară la RFI președintele USR, Cătălin Drulă. El critică legile justiției, aflate la dezbateri în Parlament.

„Legile justiției în această variantă Cătălin Predoiu întorc România în era Adrian Năstase. Pentru procurorii de bună credință începe să se pună acea întrebare: de ce eu? Noi am sesizat Comisia de la Veneția, USR-ul, pentru că din multe puncte de vedere, aceste legi sunt mai proaste decât varianta care era în 2018 în celebra comisie Iordache. Ce nu a reușit atunci Liviu Dragnea se pare că reușește Klaus Iohannis cu proiectele susținute de PNL, PSD și UDMR. Se politizează justiția, devine o anumită supervizare politică a procurorului, ne aducem aminte de 20 de ani în urmă, de celebra Rodica
Stănoiu, cui îi dăm drumul la dosar, cui îl oprim, deci în direcția aceasta merg. Noi facem un apel să aștepte avizul Comisiei de la Veneția”, afirmă Cătălin Drulă.

Președintele USR spune că ”este visul de aur al PNL, PSD și UDMR de ani de zile și știu ce spun, am fost și în coaliție cu ei, ăsta este visul de aur, o justiție pusă cu botul pe labe, care să răspundă la comanda politicienilor, eventual să facă dosare la comandă politicienilor adverși”.

Legile justiției se află în comisia specială din Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.