Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac dur la ministrul Transporturilor: `FII DEȘTEPT, NU FI PROST! Aroganța ta pune în pericol dezvoltarea unor regiuni întregi din România!`

facebook.com
Marian Mina

Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă, este criticat dur pentru ”lipsa de strategie, de viziune și pentru aroganță” de deputatul PSD, Marian Mina. Acesta susține într-o postare pe pagina sa de Facebook că actualul titular de la Transporturi se laudă cu reforma ”Nimicului” fără să observe lucruri realități din teren:

”“OFTICILE” unei guvernări “DRULE” şi în politica din transporturi. Episodul III.  #OLTENIA, a doua cea mai săracă zonă a României, și Capitala Olteniei, Craiova, sunt văduvite de investiții. Şi asta, prin ignoranța infatuată a aceleiași “drule” care nu observă lucruri elementare, legate de lipsa unei minime modernizări pe DN65, unde s-ar fi putut crește considerabil viteza de deplasare și siguranța drumului prin câteva pasaje la Saru, Jitaru, Optași, Lunca Corbului sau de necesitatea modernizării URGENTE la nivel de autostradă a drumului Craiova – Calafat, ca traficul de marfă să nu te ocolească prin Bulgaria și Serbia.

În loc să te bați cu cărămida în piept că reformezi NIMICUL, mai bine ai vedea că DN 67 C, faimoasa TRANSALPINA, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Europa, este o investiție NEFINALIZATĂ, deşi poate fi continuată, fiind utilă turismului. La fel, Transfăgărășanul… Despre DN 67 B, de la Scoarța la Pitești, ce să mai vorbim, că e rupt în două și nereparat de 35 de ani…

Mai rău este că nici măcar în #PNRR nu există vreun proiect de infrastructură pentru această regiune! Dacă mintea ta de “drulă” te oprește să gândești strategic, investește măcar în ceea ce, cu greu, cu trudă și cu sacrificii, ţi-au lăsat înaintașii. Deci, FII DEȘTEPT, NU FI PROST! Însă, la cum a gestionat lucrurile, până în prezent, sunt sigur că, în aroganţa lui soră cu prostia, ministrul Drulă nu va face altceva decât să pună în pericol orice şansă de dezvoltare a tuturor regiunilor României.”,  susține deputatul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.