Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumarii au început acțiunile specifice sezonului rece pe drumurile naţionale unde au apărut primele ninsori

stiripesurse.ro
deszapezire zapada

Drumarii au acţionat în ultimele 24 de ore cu 231 de utilaje şi au răspândit 562 tone material antiderapant pe drumurile naţionale unde au apărut primele ninsori, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Având în vedere că în România au apărut primele ninsori, informăm opinia publică de faptul că CNAIR acţionează în toate zonele afectate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Astfel, în intervalul 15.11.2018, ora 17:00 - 16.11.2018, ora 17:00, drumarii au acţionat pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi din Romania cu 231 de utilaje şi au răspândit 562 tone material antiderapant acolo unde s-a impus", precizează CNAIR într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pe pagina de Internet a CNAIR sau pe paginile de Facebook şi Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.