Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumarii au intervenit cu peste 800 de utilaje şi au răspândit peste 6.000 de tone de material antiderapant pe drumuri - VIDEO

Drumarii intervin pentru menţinerea autostrăzilor şi drumurilor naţionale deschise fără restricţii, duminică fiind răspândite peste 6.000 de tone de material antiderapant, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Peste 800 de utilaje au fost folosite la nivel naţional în decursul zilei, relatează News.ro.

Potrivit CNAIR, duminică, între orele 5.00 şi 17.00, drumarii au acţionat permanent pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţară, 810 utilaje şi au răspândit aproximativ 6.059 de tone de material antiderapant.

Astfel, DRDP Bucureşti a intervenit cu 97 de utilaje şi a răspândit 631 de tone de material antiderapant, DRDP Craiova cu 89 de utilaje şi a răspândit 291 de tone de material antiderapant, DRDP Timişoara - 38 de utilaje şi a răspândit 292,3 tone de material antiderapant, DRDP Cluj - 96 de utilaje şi a răspândit 656 de tone de material antiderapant, DRDP Braşov - 178 de utilaje şi a răspândit 1.671,6 tone de material antiderapant, DRDP Iaşi - 202 utilaje şi a răspândit 1.673,16 tone de material antiderapant, iar DRDP Constanţa - 110 utilaje şi a răspândit 844,3 tone de material antiderapant.

Citește și: Cocaină găsită de polițiști într-o mașină la punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I

Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.