Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumul dintre Târgu Frumos și Botoșani va fi gata peste doi ani: Valoarea contractului este de peste 276 milioane lei, bani europeni

Europa FM
CNAIR

CNAIR a semnat, miercuri, contractul pentru proiectarea și execuția DN 28B, Târgu Frumos – Botoșani. Valoarea contractului este de peste 276 milioane lei, bani europeni, iar lucrarea va fi gata după doi ani, la care se adaugă cinci luni perioadă de proiectare, anunță MEDIAFAX.

Potrivit CNAIR, a fost a semnat, miercuri, contractul de „Proiectare și execuție DN 28B Târgu Frumos - Botoșani", lucrarea urmând să fie realizată de Asocierea SC Aqua Parc SRL - SC Mavgo Holding SRL – Vahostav - SK a.s. – Trameco SA.

Citește și: Atenție! Cine nu e obligat să poarte mască la intrarea în supermarket sau în spațiile închise

Valoarea contractului este de 267.309.612,02 lei, fără TVA, reprezentând fonduri europene nerambursabile.

CNAIR a anunțat că va exista o perioadă de cinci luni de proiectare, care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire și alte 24 de luni - perioada de execuție care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire.

„Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 de luni. Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală”, anunță CNAIR.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Drumul Naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, are o lungime de 71,512 kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.