Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drumul naţional 73A este blocat între Predeal şi Râşnov, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme

Alpenside
autostrada Râșnov - Cristian

Drumul naţional 73A este blocat, duminică, la orele prânzului, între Predeal şi Râşnov, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Primele date de la faţa locului arată că două persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

„În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea două persoane, ocupante în vehicule, beneficiază de evaluare medicală. La faţa locului sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul”, transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Braşov.
La ora transmiterii acestei ştiri traficul în zona accidentului este oprit. Poliţia anunţă că circulaţia va fi reluată după finalizarea cercetării şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.
Poliţia Rutieră Braşov recomandă şoferilor să dea dovadă prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.