Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP Timiş face apel la responsabilitatea cetățenilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Los Angeles Times
coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a lansat, marţi, un apel la responsabilitatea şi maturitatea cetăţenilor pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, după ce numărul îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 a trecut de 1.000 de cazuri în judeţ de la începutul pandemiei, fiind înregistrate 67 de decese asociate bolii.

"La cinci luni de la identificarea primului caz pozitiv pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în judeţul Timiş, prin eforturile comune ale tuturor structurilor implicate în prevenirea răspândirii virusului, s-a atins cifra de 2.396 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore. Precizăm că, în ultimele şapte zile, au fost prelucrate 9.581 de teste, cu o medie de 1.368 de teste pe zi", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

DSP Timiş face apel la populaţie să conştientizeze necesitatea şi importanţa de a purta mască în spaţii închise, să evite aglomeraţiile, să se spele pe mâini cât mai des, să păstreze distanţa fizică şi să dea dovadă de respect unii faţă de alţii, supunându-ne recomandărilor medicilor specialişti.

"Este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situaţia actuală şi să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile", a mai adăugat Cornelia Bubatu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.