Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DSP Vâlcea: Numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 a crescut săptămâna aceasta

adevarul.ro
virus covid delta

Numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 a crescut săptămâna aceasta ajungând la 109, 43 dintre noile cazuri fiind confirmate în ultimele 24 de ore, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea.

Reprezentanţii DSP Vâlcea au precizat miercuri că de la începutul săptămânii şi până acum au fost internate în spital 11 persone confirmate cu COVID-19, în total, conform datelor publicate de Ministerul Sănătăţii, în unităţile spitaliceşti din judeţ fiind 19 pacienţi cu noul coronavirus, între care şi un copil, potrivit Agerpres.ro.

"Luni, 11 iulie, au fost înregistrate 30 de noi cazuri, cu tei internaţi în spital, marţi, 12 iulie, s-au înregistrat 36 de noi cazuri, cu patru internaţi, iar astăzi au fost raportate 43 de noi cazuri şi patru internaţi", a transmis purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

De la debutul pandemiei şi până acum, în judeţul Vâlcea s-au înregistrat peste 41.500 de cazuri de COVID-19, rata de incidenţă în judeţ fiind în prezent de 0,67 cazuri noi la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.