Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dubla cetățenie pentru românii din Spania – în centrul discuției dintre Nicolae Ciucă și liderul popular spaniol Alberto Núñez Feijóo

Radu Pop
Ciuca Alberto Nunez Feijoo

Popularii spanioli susțin dubla cetățenie pentru românii care trăiesc în Spania, l-a asigurat pe Nicolae Ciucă liderul Partidului Popular din Spania, Alberto Núñez Feijóo în întâlnirea bilaterală avută joi la prânz.

Acest subiect se află pe agenda relațiilor bilaterale din 2022 încoace, începând cu ședința de guvern comună româno – spaniolă, când Nicolae Ciucă, în calitate de prim-ministru al României, a abordat pentru prima dată această problemă cu oficialii spanioli.

Nicolae Ciucă a discutat joi cu liderul popular spaniol și despre intrarea deplină a României în Spațiul Schengen, iar Alberto Núñez a confirmat că Spania susține 100% această prioritate a României. Liderul liberal a mulțumit pentru faptul că decizia privind aderarea parțială a României la Spațiul Schengen, din luna decembrie, a fost luată în timpul președinției spaniole a Consiliului Uniunii Europene.

Ciucă și Núñez au susținut de asemenea că România și Spania trebuie să-și dezvolte relațiile economice bilaterale, precum și colaborarea pentru apărarea comună în cadrul NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.