Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dublă lovitură pentru un liberal exclus din partid: A fost părăsit de iubită / FOTO

wowbiz.ro
iubita Paleologu

PNL a pedepsit doi liberali importanţi în urma declaraţiilor făcute în ultima vreme. Theodor Paleologu şi Cristian Bodea au fost excluşi din partid.

Pentru unul dintre ei a fost o dublă lovitură. Se pare că acesta ar fi rămas singur în România. Ce s-a întâmplat? wowbiz anunţă că iubita lui Theodor Paleologu a plecat din România. Printesa Eleonore ar fi ales să plece în Danemarca. Politician are şi o casnicie esuata la activ, dupa divortul de mezzosoprana franceza de origine libaneza Sarah Nassif.

Citeşte şi: Omul lui Dacian Cioloş le dă o mega lovitură medicilor: Ameninţări de la guvern

Pe vremea cand era ambasador al Romaniei la Copenhaga, in Danemarca, Paleologu a cunoscut-o pe printesa Eleonore of Schaumburg-Lippe, stra-stra-nepoata Regelui Frederick al VIII-lea al Danemarcei. Cei doi s-au indragostit unul de altul, iar printesa Eleonore a venit in Romania de dragul lui Paleologu. “Dar ea a venit in Romania de multe ori, cand eu eram ambasador la Copenhaga in 2008. Apoi a venit din nou de Anul Nou, 2008-2009 si de alte cateva dati. Cunoaste Romania si ii place mult aici. Probabil ca o s-o vedeti destul de des la noi in tara”, a dezvaluit, la un moment dat, Paleologu. Printesa Eleonore nu doar ca a venit in Romania, ci s-a stabilit in tara noastra, de la inceputul lui 2011.

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

Ea a lucrat la o companie din domeniul publicitatii si a colaborat cu un site, unde scria articole despre viata de expat, dar din aprilie 2015 s-a mutat inapoi la Copenhaga, eveniment ce ar putea coincide cu despartirea de Paleologu, care a ramas in Romania. In prezent, printesa Eleonore lucreaza in departamentul de comunicare al Consiliului Danez al Consumatorilor, iar legaturile cu Romania par taiate definitiv, mai spune sursa citată.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.