Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dubla măsură în PNL: cum scapă Gorghiu și Blaga de Congres și DECAPITARE

vasile blaga alina gorghiu

Conducerea PNL are dublă măsură, în ceea ce privește organizarea partidului. Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a explicat că în teritoriu trebuie făcută cât mai rapid unificarea tuturor filialelor, însă când vine vorba despre conducerea centrală, care este tot bicefală, ideea unui Congres care să aducă un președinte unic nu mai este atât de bună.

Citește și: SURSE - Tăriceanu dă asaltul în curtea PNL

”Aparent acest lucru ar suna bine, practic, insa, daca s-ar face un congres extraordinar, o luna si jumatate - doua toata lumea s-ar concentra numai pe competitie. Nu e simplu, pentru ca in aceasta perioada se constituie consiliile locale si judetene si colegii sunt implicati in negocieri. E de discutat. Dar eu nu cred ca un congres ar fi o solutie miraculoasa pentru o resetare a activitatii”, a spus Boloja, într-un interviu acordat Ziare.com.

Bolojan susține că nu Blaga și Gorghiu sunt vinovați pentru rezultatul PNL, iar dacă s-ar impune conducere unică tot cei doi copreședinți ar trebui să decidă acest lucru. Practic, Blaga și Gorghiu ar trebui să se sacrifice. ”E o decizie care tine de cei doi co-presedinti”, spune secretarul general al PNL

”Nu ei sunt responsabili pentru acest rezultat. Mie nu mi-a interzis nimeni la Oradea sa aduc oameni noi in partid, dimpotriva. Nu mi s-a interzis sa fac intalniri. Dar nu poti ingrasa porcul in Ajun. Pentru rezultate palpabile muncesti 4 ani.

Citește și: Ipoteză HALUCINANTĂ: Klaus Iohannis îşi pune oameni la CCR pentru a evita o eventuală suspendare

Deci pentru rezultatele din judete nu e responsabila direct conducerea de la centru. Dar in lumea politica pot exista si asumari de raspundere legate de anumite rezultate proaste cum au fost in Bucuresti.

E adevarat, dar acest aspect de co-presedintie nu ne face bine. Si unul dintre lucrurile pe care le-am solicitat este sa avem presedinti unici peste tot in Romania pana la jumatatea lui iulie”, a mai spus Ilie Bolojan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.