Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dublare a numărului de utilizatori şi de conturi noi MyAccount Telekom, în trimestrul doi din acest an

telekom

Numărul de utilizatori activi ai aplicaţiei mobile MyAccount de la Telekom a crescut de 2,5 ori, în timp ce numărul de conturi noi s-a dublat pe parcursul trimestrului II din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior, arată datele publicate, vineri, de operatorul de telecomunicaţii Telekom Romania, potrivit Agerpres.

În acelaşi timp, Telekom Romania anunţă o creştere cu 77% a numărului de instalări ale aplicaţiei de management al contului MyAccount Telekom în al doilea trimestru al acestui an, faţă de T1 2020. Clienţii Telekom au descărcat aplicaţia mobilă, atât pe dispozitive mobile cu sistem de operate Android, cât şi pe iOS.

Citește și: Una dintre judecătoarele de care a vrut să scape Dragnea l-a condamnat pe fostul senator Olosz Ghergely - Motivele avocaților pentru eliberarea fostului lider

"Acest rezultat se datorează tendinţei globale de migrare a interacţiunilor clienţilor în zona digitală, în contextul Covid-19, dar şi implementării de noi funcţionalităţi în cadrul aplicaţiei MyAccount Telekom, precum şi multiplelor campanii de educare desfăşurate de companie, prin care clienţii au fost încurajaţi să opteze pentru gestionarea online a serviciilor, în siguranţă, din propria locuinţă. Procesul de activare a unui cont este facil. Cu doar 7 click-uri aceştia îşi creează un cont personalizat, în care îşi pot vizualiza facturile şi serviciile, pot modifica limitele contului sau pot plăti factura", menţionează compania.

Potrivit sursei citate, în cadrul aplicaţiei MyAccount Telekom, în al doilea trimestru al anului 2020, comparativ cu T2 2019, numărul plăţilor electronice s-a dublat, numărul de utilizatori activi a crescut de 2,5 ori, în timp ce numărul de conturi nou create s-a dublat.

Citește și: Dragnea 'SE IA DE GULER' cu procurorul DNA pentru susținerile din sală - A comparat discursul magistratului cu cel al unui ministru 'de tristă amintire'

Prin utilizarea MyAccount, clienţii Telekom Romania pot beneficia de toate serviciile într-un singur loc, precum: reînnoirea planului de servicii, activarea şi plata facturii electronice, activarea şi dezactivarea roaming sau a extraopţiunilor, restricţionarea numărului de telefon (în cazul pierderii telefonului), recuperarea codului PUK, rezolvarea eventualelor deranjamente şi preluarea sesizărilor.

Aplicaţia mobilă MyAccount este gratuită şi disponibilă pentru orice client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play şi App Store.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din anul 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.