Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dublu atentat în Irak, soldat cu cel puţin şapte morţi

dailymail.co.uk
irak atentat

Cel puţin şapte persoane, dintre care trei iranieni, au fost ucise joi într-un dublu atentat comis cu armă automată şi maşină-capcană lângă Nassiriya, în sudul Irakului, au anunţat responsabili locali, informează AFP. 'Patru irakieni şi trei iranieni au fost ucişi, iar 50 de persoane au fost rănite', a declarat pentru AFP Jassem al-Khalidi, directorul general pentru Sănătate din provincia Zi Qar, precizând că primul atac a avut loc lângă un restaurant situat pe drumul de la ieşirea din oraşul Nassiriya, la 300 de kilometri de Bagdad.

Al doilea atac, cel cu maşină-capcană, a vizat la puţin timp după primul un punct de control al forţelor de securitate, a adăugat Saad Maan, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne. Dublul atac terorist de joi, comis de bărbaţi îmbrăcaţi în membri ai unităţilor paramilitare Hachd al-Chaabi, potrivit surselor de securitate, nu a fost deocamdată revendicat, conform Agerpres.

Atacuri revendicate sau atribuite jihadiştilor din gruparea Statul Islamic (SI) au loc în Irak aproape zilnic. Provincia Zi Qar a fost totuşi destul de ferită până acum şi puţine atacuri de asemenea anvergură au avut loc aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.