Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ducesa de Cambridge va naşte la acelaşi spital în care i-a adus pe lume pe prinţul George şi pe prinţesa Charlotte

Daily Mail.com
Kate Middleton

Ducesa de Cambridge va naşte la acelaşi spital din Londra, St Mary, în care i-a adus pe lume pe primii doi copii ai ei şi ai Prinţului William, scrie The Telehgraph, potrivit news.ro.

În faţa maternităţii din aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra au fost deja impuse restricţii de parcare, ca parte a pregătirilor pentru sosirea ducesei de Cambridge.

De asemenea, au fost instalate bariere pe strada din dreptul spitalului, pentru a veni în ajutorul reprezentanţilor presei care vor fi prezenţi acolo la sosirea lui Kate Middleton.

Este aşteptat ca ducesa să nască la mijlocul acestei luni, iar aceste pregătiri de la spitalul St Mary au fost făcute în ciuda zvonurilor potrivit cărora Kate Middleton ar fi ales să nască acasă de această dată.

Tot la maternitatea de la St Mary, ducesa i-a născut pe primii doi copii ai ei şi ai prinţului William – prinţul George (4 ani) şi prinţesa Charlotte (doi ani).

Alegând această aripă privată a spitalului, ducesa de Cambridge îi urmează exemplul Prinţesei Diana, care i-a născut acolo pe ambii ei fii – prinţii William şi Harry.

Ducele şi ducesa de Cambridge au ales ca genul celui de-al treilea copil al lor să fie dezvăluit la naşterea acestuia.

După o creştere cu aproximativ 1.000 de lire sterline a tarifelor pentru pachetele standard şi deluxe ale acestei aripe private a spitalului, prinţul William şi soţia sa ar putea cheltui până la 7.500 de lire sterline pentru cazarea într-un apartament din Lindo Wing, până la externare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.