Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duckadam, înaintea returului cu Manchester City: De ce să-ți mai fie frică?

Inquam Steaua Manchester City

Steaua a plecat în aceasta dimineata spre Manchester, unde urmeaza sa dispute returul cu City. Vicecampionii României îsi propun sa mai salveze ceva din onoarea pierduta la Bucuresti, când au pierdut cu 5-0.

Returul cu Manchester City este doar o formalitate, dupa ce englezii s-au impus cu 5-0 la Bucuresti. Fara vreo sansa la calificare, stelistii îsi propun sa faca un meci cât mai bun si sa repare din imaginea sifonata cu care au ramas dupa partida de pe Arena Nationala. Helumth Duckadam spera într-o diferenta de scor mult mai mica, chiar daca Reghecampf va folosi aproximativ aceeasi echipa ca în tur.

"Sa încercam sa facem un joc cât mai bun. Calificarea e jucata, nu suntem absurzi, dar faptul ca întâlnim o echipa atât de puternica e un avantaj pentru noi pentru grupele Europa League, sa ne pregatim. Nu prea avem alti jucatori ca sa schimbam, cei noi nu sunt pe lista. Vom juca cu aceeasi echipa, dar sper sa o facem altfel. Nu mi-e frica de un scor mare, când ai pierdut aici cu 5-0, de ce sa-ti mai fie frica? Sper ca baietii au învatat din lectia de la Bucuresti, diferenta de valoare e clara", a spus Duckadam la plecarea spre Manchester, potrivit Mediafax.

Manchester City-Steaua Bucuresti se va disputa miercuri, 24 august, de la ora 21.45

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.