Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duckadam critică românii care se întorc în țară: 'Sunt sătul până peste cap. Vin să-i tratăm, apoi pleacă'

Captura TV
vama nadlac

Helmuth Duckadam a declarat la Pro X că este „sătul până peste cap” de imaginile cu românii care se îmbulzesc la granițe să se întoarcă în țară.

„Care Germania? Lăsaţi-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania. Au stat distanţaţi în avion? Vin oamenii peste una sau două luni ca să-i tratăm şi după pleacă. Uitaţi ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătăţii. Acum vin înapoi? Să fim serioşi”, a spus Helmuth Duckadam.

„Din păcate, tot săracii sunt oropsiţi. Se spune că poţi pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câţi dintre cei amărâţi au proprietăţi? Deci nu plecăm. Stăm acasă. Mi se par măsuri exagerate. Uitaţi ce se întâmplă în supermarketuri sau pieţe, dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA s-au deschis mall-urile şi restaurantele. Nu înţeleg noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecţi regulile militare. O să vină Poliţia să vadă dacă stăm la 2 metri sau dacă am făcut duş la vestiare? Stau jucătorii distanţaţi pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a mai declarat Helmuth Duckadam.

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.