Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video / Duelul ultrașilor în U.Craiova - FCU s-a terminat cu sancțiuni. Zece suporteri au fost interziși un an pe stadioane

fanatik.ro
torte-ultras

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 13 suporteri, organizatorul, cât și firma de pază cu amenzi în valoare totală de 28100 lei, iar zece suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an, în urma incidentelor de la meciul de fotbal Universitatea Craiova - FCU Craiova 1948.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat cu obiecte pirotehnice către alte persoane pe timpul afluirii la stadion, au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, și-au ascuns fața cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea și au încercat să pătrundă în arenă sportivă fără documente de acces.

Organizatorul a fost sancționat contravențional pentru că nu a luat toate măsurile necesare efectuării unui control riguros al persoanelor, la intrarea în arena sportivă, iar firma de pază pentru nerespectarea de către personalul de ordine și siguranță, în incinta arenei sportive, a obligațiilor prevăzute în planul de acțiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.