Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duma de Stat a Rusiei a cerut anchetarea cheltuirii fondurilor destinate mobilizării: 'Unde-s banii?'

BLACKNEWS.RO
justitie rusia

Șefii comisiilor de apărare și de securitate din Duma de Stat a Rusiei i-au solicitat procurorului general al Rusiei să investigheze modul în care au fost cheltuite fondurile alocate pentru finanțarea mobilizării în Rusia, în spatele frontului, a declarat un membru al Comitetului pentru apărare a Dumei, general-locotenentul Andrei Gurulev, potrivit Interfax, scrie Rador.

''Alaltăieri, președinții comisiilor Kartapolov și Piskarev s-au adresat procurorului general cu o cerere pentru a afla unde au ajuns fondurile alocate integral pentru prestarea serviciilor din spatele frontului. Banii au fost alocați, dar nu există fonduri pentru mobilizare, atrag atenția la următoarea întrebarea: Unde-s?", a declarat joi Gurulev.

În direct la emisiunea 'Soloviov Live', Andrei Kartapolov, președintele Comitetului pentru apărare din Duma de Stat, a spus că 'au fost alocați bani'. 'Mai mult de atât, când am discutat anul trecut despre buget, l-am întrebat pe un reprezentant al Ministerului rus al Apărării, dacă le convine pe deplin (bugetul, n.r.), dacă le asigură necesităţile? Am primit răspunsul că da", a mai afirmat el.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind mobilizarea parțială în Federația Rusă. Activitățile de mobilizare au început pe 21 septembrie. Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a raportat că 300.000 de rezerviști vor fi convocaţi în cadrul mobilizării parțiale din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.