Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duminică dimineața întreaga familie a murit în accident, iar la scurt timp hoții le-au spart casa

hoti spargere

Locuința din Maglavit, a familiei care a murit, duminică dimineața, în urma unui accident, la ieșirea din Calafat, județul Dolj, a fost spartă, iar din interior au dispărut mai multe bunuri. Polițiștii au un cerc de suspecți și fac cercetări în acest caz.

Citește și: DOLIU în Bănie: a murit Ilie Balaci

Potrivit Poliției Dolj, ușa locuinței din Maglavit a bărbatului mort în accidentul de la ieșirea din Calafat a fost forțată și s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

„Sesizarea a fost făcută chiar de fratele bărbatului decedat. S-a stabilit furtul unui laptop, dar există posibilitatea să fie sustrase și alte bunuri. Acest aspect se va stabili pe parcurs, cu ajutorul rudelor proprietarului”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii au deja un cerc de suspecți și fac cercetări pentru identificarea și tragerea lor la răspundere.

Patru persoane, între care doi copii, au murit, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un accident rutier pe DN 56, în afara localității Calafat, județul Dolj, după ce șoferul autoturismului a lovit un TIR.

În urma impactului, toate cele patru persoane din mașină, între care un băiat de 10 ani și o fată de 14 ani, au murit.

„Un bărbat de 47 de ani conducea un autoturism în direcția Calafat - Craiova, a pierdut controlul volanului și a lovit o semiremorca tractată de un autotractor. A decedat atât șoferul, cât și o femeie de 38 de ani și doi copii în vârstă de 10 și 14 ani”, au transmis reprezentanții Poliției Dolj.

Potrivit unor surse, bărbatul și femeia care au murit în accident erau părinții celor doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.