Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duminică NEAGRĂ Doi oameni au MURIT PE LOC - Unul din șoferi era BEAT

breaking news

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, duminică dimineața, în urma unui accident care s-a produs pe DN 7, în comuna Budești, județul Vâlcea, după ce două mașini s-au lovit frontal.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului, ambii șoferi au rămas blocați în mașini, conform Mediafax.

„Pe raza comunei Budești (DN 7) a avut loc o coliziunea între două autoturisme, rezultând două victime încarcerate. Am intervenit cu un echipaj SMURD și unul de descarcerare Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, una dintre victime nu mai prezinta semne vitale, ce de-a doua a fost transportată la spital de un echipaj SAJ”, a transmis ISU Vâlcea.

Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul care a provocat accidentul era băut.

„Conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Ilfov, aflat în tranzit, pe direcția Pitești-Sibiu, la km 167+600 ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturim, înmatriculat în Timiș, care circula din sens opus. Din impact a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în județul Timiș și rănirea gravă a conducătorului auto înmatriculat în Ilfov. În urma testării conducătorului autoturismului înmatriculat în Ilfov, a reieșit o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția Vâlcea.

Traficul rutier pe DN 7, în zona producerii accidentului a fost blocat pe timpul intervenției echipajelor de salvare și de cercetare.

Un alt accident mortal a avut loc la Sibiu, acolo unde o tânără a murit pe loc.

O tânără în vârstă de 18 ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce mașina în care se afla, condusă de un bărbat de 23 de ani, a lovit un stâlp, în localitatea Chirpăr, județul Sibiu, conform Mediafax.

Potrivit ISU Sibiu, tânăra a suferit o fractură deschisă la picior, iar în timpul primirii îngrijirilor medicale a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

„S-a acordat asistență medicală pentru două victime conștiente, femeie, aproximativ 18 ani cu fractura deschisă membru inferior și un bărbat, aproximativ 23 ani cu traumatism toracic. În timpul primirii de îngrijiri medicale una din victime, femeia, a întrat în stop cardio-respirator și a necesitat efectuarea manevrelor de resuscitare”, a transmis ISU Sibiu.

Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Polițiștii din Sibiu au spus că accidentul din Chirpăr s-a produs după ce șoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani, din Agnita, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.