Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contradicții în PSD - Dumitru Buzatu se distanțează de Viorica Dăncilă: 'Eu l-aș grația pe Liviu Dragnea'

curentul.info
dumitru buzatu

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a fost rugat să comenteze, luni seara, la Digi24, reacția premierului Viorica Dăncilă și răspunsul pe care aceasta l-a dat într-un interviu la Adevărul LIVE atunci când a fost întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea. Întrebată dacă, în cazul în care ar ajunge președintele României, l-ar grația pe fostul președinte al PSD, prim-ministrul a răspuns: „Doamne ferește!”. De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că partidul este „întristat” de decizia lui Liviu Dragnea de a cere în instanță dizolvarea PSD.

Dumitru Buzatu crede că Viorica Dăncilă a evitat, de fapt, un răspuns la cele două întrebări incomode.

Siegfried Mureșan, dezvăluiri de la Bruxelles: jocul făcut de Ursula von der Leyen în România

„Eu înțeleg foarte bine genul acesta de întrebări-încuietoare care se pun unui candidat la Președinție aflat în situația aceasta de președinte al PSD succesor al dlui Dragnea și nu vreau eu să comentez acum încercările acestea de a evita un răspuns direct - pentru că probabil n-a avut în vedere o asemenea întrebare, nu s-a gândit nicio clipă la lucrul acesta și a încercat să dea o explicație cât de cât convingătoare -,  dar eu, dacă aș fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația”, a spus liderul PSD Vaslui.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă a dat un răspuns nesatisfăcător din punctul său de vedere, Dumitru Buzatu a spus: „Nu e vorba dacă este satisfăcător, e un răspuns ca orice răspuns, răspunsul pe care îl dă doamna Dăncilă, eu nu stau acum să răspund, ci îmi spun o părere despre problemă în sine”.

În ceea ce privește demersul din instanță al lui Liviu Dragnea de a dizolva PSD, Dumitru Buzatu îi dă circumstanțe atenuante și crede că fostul președinte al partidului a făcut multe lucruri bune, exemplificând cu programul PNDL: „Poate că există nemulțumiri și din partea domniei sale, există o serie de frustrări, este într-o situație extrem de delicată, însă eu cred că a făcut și foarte multe lucruri bune și a inițiat foarte multe lucruri bune. Programul Național de Dezvoltare Locală a fost inițiat și gestionat o parte bună de către Liviu Dragnea și a produs niște beneficii uriașe comunităților”, a spus Dumitru Buzatu la „Jurnalul de Seară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.