Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir dă de pământ cu cei de la FCSB: Pe Tavi Popescu l-au desființat ca fotbalist. Omrani e mai gras ca mine

Radu Tudor
dumitru dragomir

Fostul președinte la Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a discutat la GSP Live despre ultimele achiziții ale FCSB-ului și așezarea jucătorilor în teren.

Dragomir îî consideră vinovați pe cei din conducerea clubului pentru jocul lui Tavi Popescu, ale cărui evoluții lasă de dorit.

„FCSB să aibă 12-13 jucători care să știe că sunt titulari. Pe Octavian Popescu l-au desființat ca fotbalist. Lasă-l acolo unde juca înainte (n.r. - atacant lateral stânga în 4-3-3), ca să dea randament! Este o diferență între Coman si Popescu. Coman joacă numai în lateral, Popescu este un fotbalist de viitor. Coman se bazează pe pătrunderi, dă pase filtrante, Popescu se bagă la finețuri”, a declarat Dragomir.

Fostul președinte LPF nu e mulțumit de transferul lui Omrani la FCSB, considerând mutarea în planul doi a lui Ianis Stoica o greșeală pentru roș-albaștri.

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră. Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular. Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a mai spus Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.