Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir, despre postul vacant de selecționer la națională: 'Eu l-aș pune pe Rednic, că și așa nu are serviciu. E antrenor serios, norocos'

Radu Tudor
dumitru dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că l-ar vedea în funcția de selecționer al echipei naționale a României pe Mircea Rednic, care este liber de contract în prezent, potrivit Mediafax.

"Eu l-aș pune pe Rednic, că și așa nu are serviciu. E antrenor serios, norocos. La norocul lui, Rednic e în stare să ne califice", a declarat Dragomir, pentru gsp.ro.

Mircea Rednic (57 de ani) este liber de contract din luna iunie, după despărțirea de Dinamo. Tehnicianul le-a mai antrenat în cariera sa pe Rapid, FCM Bacău, Al-Nasr (Emiratele Arabe Unite), Universitatea Craiova, FC Vaslui, Alania Vladikavkaz (Rusia), Khazar Lankaran (Azerbaijan), Astra Ploiești, Petrolul Ploiești, Standard Liege (Belgia), CFR Cluj, Gent (Belgia), Mouscron (Belgia) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

De asemenea, Dragomir a mai spus că Gheorghe Hagi, manager-ul tehnic de la FC Viitorul, nu va accepta să vină la echipa națională, iar alte nume importante din fotbalul românesc, precum Mircea Lucescu, Dan Petrescu, Mirel Rădoi sau Marius Șumudică, s-ar compromite dacă ar veni în acest moment la echipa națională.

"Nu vine Hagi. Cine vrea să-l pună pe Rădoi îl termină. Dacă îl pui pe Lucescu, Hagi, Petrescu, Șumudică îi dai pe toți la o parte, dar cum să îi pui? Îi sacrifici dacă îi pui. Trebuie puțin gândită treaba asta. De rămas, Contra nu mai poate. E terminat și el. Îl ia publicul în primire de nu se poate", a mai spus Dragomir.

După meciul cu Spania, de luni, scor 0-5, Cosmin Contra a anunțat că nu va mai continua la echipa națională. Acesta a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii, însă tricolorii pot ajunge la turneul final grație barajului din Liga Națiunilor, care va avea loc la finalul lunii martie, adversarele urmând să fie stabilite vineri, prin tragere la sorți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.