Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir spune că Traian Băsescu ar fi în stare critică: E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen

Radu Pop
www.romaniatv.net
traian Băsescu

Dumitru Dragomir spune că Traian Băsescu ar fi în stare critică: E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen

Traian Băsescu se află intrenat în stare critică la Spitalul Militar, iar Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a fostului preşedinte.

Dumitru Dragomir a transmis un mesaj de îngrijorare și a dezvăluit că fostul preşedinte al României se confruntă cu probleme la plămâni și că este conectat la oxigen, fără a ști dacă este intubat.

Ce spune Dumitru Dragomir

„Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik, potrivit romaniatv.net.

„E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a mai adăugat Dumitru Dragomir.

Experții consideră că Traian Băsescu se confruntă cu riscuri majore din punct de vedere medical, având în vedere antecedentele sale cardiace. În prezent, medicii se concentrează pe tratamentul său și pe prevenirea altor complicații posibile.

Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, se află internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Militar de Urgență „Carol Davila” și se pare că ar fi infectat cu virusul gripal de tip A.

Traian Băsescu, istoric medical

În martie 2022, fostul șef de stat a fost internat la Bruxelles după ce i s-a făcut rău, iar atunciar fi fost vorba de o bronhopneumopatie cronică și de insuficiență respiratorie.

Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc în 2005 și la tiroidă în 2007. De asemenea, presa centrală a relatat că fostul președinte al României ar fi fost internat și în 2020 și în 2022 în Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

În 2014, când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii au semnalat mai multe probleme cardiace. S-a spus, atunci, că Traian Băsescu are ateroscleroză, ca urmare a depunerii pe pereţi vaselor sanguine a grăsimilor şi colesterolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.