Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dunca: Desemnarea lui Radu Preda lider al senatorilor-mesaj de susţinere pentru generaţia tânără din PSD

PSD sigla

Preluarea de către Radu Preda a funcţiei de lider al senatorilor PSD reprezintă un mesaj de susţinere pentru generaţia tânără de politicieni, colaborarea dintre generaţii în partid urmând să genereze "mai mult profesionalism în politică", a declarat, marţi, liderul PSD Braşov, senatorul Marius Dunca. 

"Mă bucur că şi la nivelul grupului senatorial al PSD există consens şi susţinere pentru politicienii tineri. Acest semnal a fost extrem de clar, prin susţinerea lui Radu Preda ca nou lider al grupului senatorial PSD. Am încredere în Radu Preda şi mă bucur să văd că în PSD există colaborare între generaţia tânără şi politicienii cu vechime din partid, lucru care va genera mai mult profesionalism în politică. Acesta este mesajul pe care grupul nostru a dorit să îl transmită la debutul sesiunii parlamentare", a afirmat Marius Dunca, într-un comunicat de presă. 

În ce priveşte alegerea sa în funcţia de chestor al Senatului, în sesiunea legislativă care a debutat pe 2 septembrie, Dunca a menţionat că va urmări "gestionarea resurselor financiare ale instituţiei şi alocarea acestora într-un mod corect", "respectând criteriile de transparenţă şi (...) având responsabilitatea lucrului cu bani publici".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.