Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 14 în fruntea Comisiei de industrii, deputatul Iulian Iancu (PSD) anunţă: 'Am încheiat capitolul politică'

iulian iancu

Deputatul PSD Iulian Iancu infirmă speculaţiile cu privire la plecarea de la PSD la Partidul Ecologist Român. Rămas în afara listelor pentru alegerile parlamentare, Iulian Iancu anunţă că se retrage din politică.

"Nu este adevărat că voi merge la Partidul Ecologist Român, alături de Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu. Este adevărat că am fost invitat, am mulţumit si le am spus ca nu voi continua dimensiunea politica din viaţa mea. Le urez mult succes tuturor colegilor indiferent de zona politică pe care vor activa. Personal, am încheiat capitolul politică, a fost o etapă a vieţii în care mi-am folosit expertiza în domeniul politic. M-am dedicat acestei perioade având conştiinţa împăcată că am făcut tot ce este mai bun pentru sistemul energetic, pentru România, pentru oameni, chiar dacă pare desuet ceea ce spun. Consider capitolul politic închis şi pe această cale vreau să le mulţumesc colegilor, tuturor colaboratorilor şi partenerilor. Nu plec la altă formaţiune politică, ci voi rămâne un simplu membru al PSD, nu o să mai fiu activ. Vreau să mă dedic cu toată energia familiei şi lui Dumnezeu! De asemenea, sper să fac mai multe lucruri profesional, având în vedere că voi merge în zona academică, universitară. Voi oferi expertiză profesională oricui îmi va cere acest lucru", a declarat Iulian Iancu pentru financialintelligence.ro.

Iulian Iancu a fost peste 14 ani președintele Comisiei pentru industrii și servicii a Camerei Deputaților. Era considerat eminenţa cenuşie a PSD în domeniul energiei. Iulian Iancu mai deține funcția de președinte al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.