Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 20 de ani, Monica Lewinsky revine în prim plan cu DEZVĂLUIRI INCENDIARE

nydailynews.com
clinton lewinsky

Monica Lewinsky, care a avut o relaţie amoroasă cu Bill Clinton, vorbește despre scandalul sexual în care a fost implicată. Au trecut 18 ani de zile de atunci, însă Monica Lewinsky nu a putut să scape de „fantoma” aventurii lor, care o bântuie și acum. „Rușinea se ține de tine ca smoala”, a declarat ea, într-un interviu publica de The Guardian.

Femeia de afaceri povestește că și acum oamenii o mai acuză pentru cele întâmplate și o privesc cu ochi răi. Când s-a mutat în Londra, în 2005, trecuseră deja șapte ani de la cele întâmplate. Totuși, aventura cu Bill Clinton era „prezentă” și la momentul acela în gândurile celor din jurul ei, atunci când o vedeau. Aflată într-un bar, o femeie britanică, despre care credea că i-ar putea deveni prietenă, i-a spus un lucru foarte ciudat. „A spus dintr-odată că știe oameni foarte puternici și că nu ar fi trebuit să vin în Londra, pentru că nu sunt dorită acolo”, a povestit ea.

Stresul provocat de întregul scandal a făcut-o pe Monica Lewinsky să se gândească chiar și la suicid, însă, din fericire, nu a ajuns niciodată să recurgă la acest gest. „Cred că unii tineri nu văd suicidul ca pe un sfârșit, ci ca pe o resetare”, a mai declarat. Totuși, criticile adresate ei o afectau enorm. „Orice greșeli am făcut, am fost arătată cu degetul de mulți oameni – de o grămadă de feministe care aveau voci răsunătoare. Simțeam că fiecare strat din pielea și identitatea mea au fost sfâșiate de pe mine în ’89 și ‘99”, a susținut ea.

În anii de după întreaga tevatură declanșată, Monica Lewisnky a încercat cu disperare să fugă de trecutul ei, însă fără succes. În cele din urmă, a decis să se împace cu cele întâmplate, așa că în anul 2014, la 16 ani după scandal, a vorbit pentru prima oară despre acea perioadă din viața ei. „Dacă tot sunt blocată cu trecutul meu, contează pentru mine să îi dau un sens”, a mai declarat ea.

Înainte să facă totul public, o prietenă i-a scris o felicitare plină de semnificație pentru Monica Lewinsky, pe care scria „Și a venit ziua când riscul de a rămâne strânsă într-un boboc era mai dureros decât riscul pe care și l-a asumat să înflorească”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.