Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL va depune moţiunea de cenzură după 25 mai

PNL

'PNL strânge semnaturi si ne concentram eforturile politice pentru a pune în opera promisiunea aceasta politica (depunerea unei motiuni de cenzura împotriva Guvernului - n.r.). Astazi am semnat si eu un tabel privind promovarea acestei motiuni de cenzura. Este un proces amplu, în plina desfasurare. În situatia în care Senatul va munci, se va concentra profund în activitatea din colegii, în logica bunului simt, în momentul în care va reîncepe activitatea acestei Camere, categoric ca atunci vom depune aceasta motiune', a declarat Dobritoiu.

În data de 8 aprilie, presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca, pâna pe 30 aprilie, grupurile parlamentare ale liberalilor vor pregati textul unei motiuni de cenzura împotriva Guvernului, pentru situatia în care nu vor fi adoptate reducerea CAS la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit.

'BPN al PNL a decis ca grupurile parlamentare, cel din Senat si cel din Camera, sa pregateasca pâna în data de 30 aprilie textul unei motiuni de cenzura împotriva Guvernului Ponta-Ghita-Hunor, pentru ca asa cum am anuntat, daca pâna la 1 mai nu avem o decizie a Guvernului privitoare la masurile angajate si prin programul de guvernare si prin declaratiile premierului si prin ceea ce împreuna am anuntat, reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator si neimpozitarea profitului reinvestit, vom face o motiune de cenzura si pâna în 30 aprilie textul acestei motiuni de cenzura va fi pregatit de grupurile parlamentare', a anuntat la acel moment Antonescu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.