Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 3 ani, un criminal a fost prins de procurori când a revenit în țară

Un bărbat suspectat că a comis, în decembrie 2018, o crimă într-un apartament dintr-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei a fost prins de către poliţişti şi reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al PTB, în dimineaţa zilei de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2 a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuţit, scrie Agerpres.ro.

Citește și: George Simion îl pune la punct pe Ludovic Orban: ‘Este ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament’

În aceeaşi zi, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul PTB şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri, context în care a fost dispusă şi efectuarea unei autopsii medico-legale de către INML. Totodată, au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea.

De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

Citește și: Florin Cîțu, asigurări de ultimă oră! ‘Vom sărbători Paștele la biserică’

În urma analizării acestor imagini, a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat neidentificat, în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în compania victimei în perioada critică.

În baza cercetărilor efectuate a fost conturat cercul persoanelor care ar fi putut comite fapta, printre acestea aflându-se şi inculpatul G.M.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

La data de 15.06.2020, în cauză a fost emis un ordin european de anchetă, adresat autorităţilor judiciare din Marea Britanie, unde se afla inculpatul G.M., în vederea stabilirii profilului genetic ADN al acestuia.

Miercuri, inculpatul a fost audiat de procurorul criminalist, fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Citește și: Aurelian Pavelescu: ‘Trăim azi o nouă cruciadă a copiilor, aici, în România, sub ochii noștri: revolta împotriva regimului Iohannis’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.