Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 4 luni, se deschide traficul pe podul de la Mărăcineni

Inquam Photos
pod rupt

Restricţiile de circulaţie de pe podul din Mărăcineni, judeţul Buzău, care reprezintă principala legătură între Muntenia şi Moldova, vor fi ridicate începând de joi dimineață, după patru luni de lucrări, anunță CNAIR.

Joi, în jurul orei 7.00, se redeschide circulația rutieră pe sensul Râmnicu Sărat - Buzău pentru toate categoriile de autovehicule pe podul situat pe DN2, km 114+570, la Mărăcineni, județul Buzău, anunță CNAIR.

Lucrările de reparații ale podului au început în 19 aprilie și au constat în reparații ale plăcii din beton armat existente și executarea unei plăci de suprabetonare peste placa existentă, înlocuirea hidroizolației și a căii pe pod, înlocuirea rosturilor de dilatațtie, sablarea și vopsirea tablierului metalic și montarea parapetelui de siguranță cu nivel de protecție superior.

Contractul de lucrări a fost încheiat între DRDP București și SC Freyrom SA și este în valoare de 3.568.654,70 lei fără TVA, sumă alocată de la bugetul de stat pentru lucrări de întreținere periodică, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.