Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După 7 luni de absență, Union Berlin va avea spectatori la meciul din ultima etapă a Bundesligii

Bundesliga

Echipa Union Berlin va avea spectatori pe stadion după şapte luni, la meciul de acasă cu RB Leipzig, de sâmbătă, din ultima etapă a Bundesligii, fiind permis accesul a 2.000 de fani, graţie deciziei favorabile de luni a autorităţilor din capitala Germaniei, transmite AFP.

Niciun alt club de primă divizie nu a anunţat până acum revenirea suporterilor, când au rămas de disputat doar etapa a 34-a, ultima, şi tradiţionalul baraj de promovare/retrogradare, în două manşe, între echipa pe locul 16 în prima ligă şi cea de pe locul 3 în eşalonul secund.

Union, aflată pe poziţia a 7-a în clasament, va primi vizita lui Leipzig, care va încheia pe locul 2. Meciul este important pentru gazde, care îşi propun să apere această poziţie ce le-ar asigura calificarea în Conference League, noua competiţie înfiinţată de UEFA.

Micul stadion "An der Alten Foersterei", cunoscut ca unul dintre cele mai fierbinţi din Germania, nu a primit niciun spectator de pe 24 octombrie.

După o foarte timidă redeschidere în octombrie, care a durat trei etape în cazul celor mai norocoase cluburi, Bundesliga a închis din nou stadioanele la venirea celui de-al doilea val de Covid-19. Singurul club de primă divizie care nu a primit deloc spectatori din martie 2020 este Bayern Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.