Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După accidentul feroviar din Teleorman, angajații CFR n-au învățat nimic! Impiegat, găsit beat la serviciu, chiar în zona incidentului de luni

accident tren

O nouă tragedie se putea întâmpla în Teleorman, în zona în care un tren de călători a lovit din spate un marfar. Polițiștii de la Transporturi au găsit, în noaptea de miercuri spre joi, un impiegat sub influența alcoolului.

În noaptea de 15 spre 16 martie 2023, polițistii Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au fost sesizați de către șeful stației CF Olteni, despre faptul că a efectuat un control la impiegatul de mișcare din stația CF Ciolpani, iar impiegatul de serviciu, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, este sub influența alcoolului.

Polițistii din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman s-au deplasat la fața locului, iar impiegatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Bărbatul a fost înlocuit în serviciu

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea postului și prezența la serviciu sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție legală, prin unitatea de parchet competentă.

Totul vine după incidentul de acum câteva zile, petrecut tot în Teleorman. Accidentul s-a produs, luni dimineaţă, între Roşiorii de Vede si Măldăeni. Compania CFR a confirmat că mecanicul trenului de călători implicat în accidentul din judeţul Teleorman a depăşit indicatorul ”Oprire” şi a tamponat ultimul vagon al garniturii de marfă, aflată în mers pentru garare. Trei persoane au fost transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.