Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După acuzațiile că ar fi petrecut în cluburile din Belfast, Manchester United clarifică situația lui Marcus Rashford

www.worldsoccer.com
manchester united

După acuzațiile că ar fi petrecut în cluburile din Belfast, Manchester United clarifică situația lui Rashford

Manchester United a emis luni seara o nouă declarație cu privire la atacantul Marcus Rashford, în urma discuțiilor pe care acesta le-a avut cu managerul Erik ten Hag. Rashford nu a fost în echipă la victoria de la Newport, din Cupa Angliei, find văzut în cluburi de noapte din Belfast, potrivit Mediafax.

Rashford s-a întors luni la Manchester United pentru discuții cu Ten Hag, după ce a ratat victoria de duminică din Cupa Angliei împotriva lui Newport County. Diavolii Roșii au spus că Rashford a lipsit de la meci din cauza unei boli, dar el a devenit implicat în controverse după ce a fost văzut într-un club de noapte din Belfast și a lipsit de la antrenament.

United a emis acum o nouă actualizare a situației.

Clubul a spus într-o declarație: "Marcus și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale. Aceasta a fost tratată ca o problemă disciplinară internă, care este acum închisă".

Managerul Erik ten Hag are precedente privind exilarea jucătorilor care nu se potrivesc cu metodele sale sau care se comportă greșit în afara clubului, Jadon Sancho fiind un astfel de exemplu.

Acesta a susținut că șeful lui United l-a transformat într-un "țap ispășitor" și, ulterior, a refuzat să își ceară scuze. În cele din urmă, el a fost împrumutat la Borussia Dortmund.

Prin comparație, Rashford a revenit la antrenamente și este disponibil pentru selecție împotriva lui Wolves, în meciul de joi.

United întâlnește Wolves în încercarea de a recupera după o înfrângere cu Nottingham Forest și o remiză cu Tottenham în Premier League. Ultima dată au fost în acțiune împotriva lui Newport County, câștigând cu 4-2 în Cupa FA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.