Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După anunţul DNA despre Alexe, un fost şef ANAF face o dezvăluire gravă: Afacere ilegală de sute de milioane de euro, 'cu complicitatea guvernului'

coruptie

După anunţul DNA cu privire la presupusa mită luată de fostul ministru Costel Alexe, un fost şef ANAF face o dezvăluire gravă despre o afacere ilegală care s-ar desfăşura cu complicitatea guvernului. Gelu Diaconu, fost preşedinte al ANAF în perioada 2013-2016, publică o înregistrare video cu sute de metri cubi de măşti şi echipamente neconforme care au fost achiziţionate cu bani publici şi care aşteaptă să plece spre spitale şi spre populaţie după ce vor primi în mod fals viza "conform UE".

"Doamnelor și domnilor de la DNA...dacă tot sunteți interesați de "guvernul meu"...poate găsiți de interes vizionarea acestui scurt metraj! Iar mafia din PSD ar trebui să se târască înapoi în subteranele istoriei. Nimeni nu-i va depăși vreodată la capitolul sifonarea banului public!

După comunicatul DNA privind presupusa implicare a demnitarului pnl-ist Costel Alexe în fapte de corupție, au izbucnit urale dinspre PSD. În frunte cu d-na Firea, lideri ai PSD se întrec în a infiera corupția pnl-ista. Când ipocrizia nu are limite, se poate și asa ceva!

Pe partea dreaptă a eșichierului politic se tace malc.

Eu sper să fie doar începutul unei lupte reale anticorupție. Doar așa vom afla cum a fost posibil ca în depozitele autorizate de vama română sa zacă mii de metri cubi de măști, combinezoane și alte echipamente anti-Covid neconforme importate în scutire de taxe (?!) cu complicitatea guvernului Orban și cu finanțarea asigurata de pupilul Citu. Plus distribuirea altor sute de metri cubi de măști neconforme și echipamente la suprapreț către spiale/instituții finanțate public. Da, ați citit bine: mii de metri cubi! Sute de milioane de euro!

Astăzi vă prezint doar un mic video care ar trebui sa dea de gândit clanurilor politico-mafiote care își fac veacul printre noi.

Din depozite precum acesta, materiale neconforme pleacă la împachetat și ștampilat cu însemne "conform UE" și apoi sunt vândute către populație.

Știu...PSD e rău...revenire în V...guvernul meu...România educată + oameni noi în politică!", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.