Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a adus Spaniei titlul mondial la fotbal feminin, Olga Carmona a aflat că tatăl ei a murit

etimg.com
minge

Căpitanul Spaniei şi eroina finalei Cupei Mondiale, Olga Carmona, a aflat după meci că tatăl ei a murit, a anunţat, duminică, Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), citată de Reuters, potrivit news.ro.

Carmona a marcat un gol în minutul 29 pentru a obţine victoria cu 1-0 în faţa Angliei şi pentru a aduce Spaniei primul său titlu la Cupa Mondială feminină.


"RFEF regretă profund să anunţe decesul tatălui Olgăi Carmona. Fotbalista a aflat trista veste după finala Cupei Mondiale", a precizat federaţia spaniolă pe reţelele de socializare.

"Transmitem cele mai sincere îmbrăţişări Olgăi şi familiei sale într-un moment de profundă durere. Te iubim, Olga, eşti istoria fotbalului spaniol", notează RFEF.

Un purtător de cuvânt al RFEF a declarat pentru Reuters că tatăl lui Carmona s-a luptat cu o boală îndelungată şi a murit vineri.

"Ştiu că mi-ai dat puterea de a realiza ceva unic", a scris Carmona pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter. "Ştiu că m-ai urmărit în această seară şi că eşti mândru de mine. Odihneşte-te în pace, tată".

Potrivit presei spaniole Relevo, familia şi prietenii lui Carmona au decis să nu-i spună pentru ca aceasta să se poată concentra pe cel mai important meci din viaţa ei.

Mama şi fraţii lui Carmona au călătorit în Noua Zeelandă în timpul fazei grupelor  Cupei Mondiale, dar apoi s-au grăbit să se întoarcă în Spania. Aceştia au ajuns sâmbătă în Australia pentru a o susţine pe jucătoarea de la Real Madrid în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.