Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a avut un vis, un bărbat a săpat o groapă adâncă de 40 de metri în bucătăria sa. Ce a urmat a fost cu adevărat dramatic - Video

odditycentral.com

Un brazilian și-a pierdut viața în mod tragic plonjând într-un puț adânc pe care îl săpase în bucătăria sa, după ce a visat că există aur îngropat adânc sub casa sa.

Visul de îmbogățire al lui João Pimenta da Silva, în vârstă de 71 de ani, s-a sfârșit ca un coșmar care i-a curmat viața. Trupul său fără viață a fost găsit pe fundul unui puț extrem de adânc pe care el și vecinii săi îl săpaseră sub bucătăria sa din Ipatinga, o municipalitate din statul brazilian Minas Gerais.

Se pare că bărbatul ar fi visat că sub casa sa se afla aur la mare adâncime și că tot ce trebuia să facă era să sape pentru a ajunge la el. El i-a povestit chiar și vecinului său despre visul său și, chiar dacă la început a fost luat în râs, da Silva a reușit să-l convingă pe bărbat să îl ajute la săpat. Din nefericire, vânătoarea de comori s-a încheiat cu un dezastru, când bărbatul de 71 de ani a plonjat spre moarte în timp ce încerca să iasă din groapa adâncă de 40 de metri.

Potrivit lui Antônio Costa, vecinul care l-a ajutat pe João Pimenta da Silva să sape, bătrânul încerca să scape de apa și noroiul de la fundul puțului când a căzut în gol. Aceștia coborâseră o pompă în gaură și reușiseră să scoată mai multe găleți de apă, dar da Silva a vrut să coboare în gaură pentru a verifica el însuși ceva.

content-image

În timp ce Costa îl cobora în puț, viitorul vânător de comori l-a rugat să îl tragă înapoi în sus, dar când a început să urce, João a alunecat cumva de pe dispozitivul asemănător unui leagăn, iar brațul său s-a încurcat în frânghia leagănului.

"Am încercat să îl țin, singur, nu aveam cum să cer ajutor", a declarat Costa la poliție. "Dar dacă aș fi continuat să mă țin, m-ar fi tras și pe mine în jos. Am auzit doar zgomotul când a ajuns la fund".

Pompierii chemați la fața locului l-au găsit pe João Pimenta da Silva mort pe fundul puțului adânc. Acesta prezenta politraumatisme, fracturi deschise la ambele picioare, o fractură de șold, lacerații la nivelul abdomenului, escoriații extinse și niciun semn de viață.

După ce au examinat puțul adânc din bucătăria lui João Pimenta da Silva, anchetatorii au fost șocați de modul în care bătrânul reușise să sape un puț "atât de adânc, cu o structură stabilă care se apropie de perfecțiune". Vecinii au susținut că pensionarul avea experiență în săparea puțurilor, dar având în vedere adâncimea extremă - echivalentul unei clădiri de 13 etaje - ar fi avut nevoie de echipamente avansate pentru a realiza o astfel de săpătură. Între timp, tot ce au găsit în casa sa au fost unelte rudimentare de săpat, scrie odditycentral.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.