Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a BĂGAT SPAIMA între justiţiabili ANP dă RAPORTUL - Şapte deţinuţi, monitorizaţi medical pentru COVID-19, iar cinci au teste negative

anp

Şapte deţinuţi sunt izolaţi şi monitorizaţi medical, în prezent, la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, cinci dintre aceştia fiind declaraţi negativ în urma testării pentru COVID-19, a informat sâmbătă Administraţia Naţională a Penitenciarelor, într-un comunicat transmis Agerpres.

Conform sursei citate, pentru ceilalţi doi deţinuţi au fost recoltate probele, conform procedurilor, rezultatele fiind în aşteptare.

De asemenea, arată ANP, toţi contacţii celor şapte deţinuţi sunt, în momentul de faţă, monitorizaţi din punct de vedere medical, coroborat cu aplicarea unor măsuri specifice de siguranţă internă.

Citeşte şi: Beuran rămâne BLOCAT în casă încă 30 de zile - Tribunalul prelungeşte măsura preventivă a acestuia în dosarul de corupţie

"La nivelul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava a fost înfiinţată o secţie de izolare, amplasată într-un corp de clădire separat de celelalte secţii medicale, având ca destinaţie aplicarea unei conduite preventive în eventualitatea incidenţei unor cazuri de suspiciune sau risc epidemiologic.

În prezent, în cadrul acestei secţii sunt izolaţi şi monitorizaţi medical şapte deţinuţi, cinci dintre aceştia fiind declaraţi negativ în urma testării pentru COVID-19.

Pentru ceilalţi doi deţinuţi au fost recoltate probele, conform procedurilor, rezultatele fiind în aşteptare. Totodată, toţi contacţii celor şapte deţinuţi sunt, în momentul de faţă, monitorizaţi din punct de vedere medical, coroborat cu aplicarea unor măsuri specifice de siguranţă internă.

Orice situaţie identificată se notifică Direcţiilor de Sănătate Publică de la nivelul judeţelor, menţinându-se o comunicare interinstituţională permanentă", se precizează în comunicatul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.