Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, un luptător rus a fost premiat cu un milion de dolari de către un parlamentar

b1.ro
medalie de aur

Luptătorul Abdulraşid Sadulaev a declarat că parlamentarul Magomed Gadzhiev l-a premiat cu un milion de dolari pentru medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo, potrivit news.ro.

“Vreau să îi mulţumesc compatriotului meu din districtul Charodinski, deputatul Magomed Gadzhiev, care a decis să mă încurajeze cu un milion de dolari pentru triumful de la Olimpiada de la Tokyo. Nici antrenorul meu Shamil Omarov nu a fost uitat. În schimb, eu şi antrenorul meu vom încerca să menţinem ştacheta ridicată şi să îi bucurăm pe fani cu noi victorii”, a afirmat sportivul pentru RIA Novosti.

Abdulrashid Sadulaev a obţinut aurul olimpic la Tokyo la lupte libere, la categoria 97 kg. El a urcat pe prima treaptă a podiumului şi la JO de la Rio, la 86 kg.

La Tokyo, a concurat la categoria 97 kg şi românul Albert Saritov, care nu a trecut de optimi.

În februarie 2020, Saritov şi Sadulaev au fost adversari în finala categoriei 97 kg la Campionatele Europene. Învingător a fost Sadulaev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.