Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu lansează un nou ATAC: 'Putem avea și un premier mai bun'

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu susține, referitor la Viorica Dăncilă. că România poate avea un premier mai bun, existând oameni mai capabili în PSD și în Guvern pentru a conduce Executivul. Fostul ministru, care recent a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, spune, referitor la proteste, că starea conflictuală a escaladat din cauză că oamenilor nu li s-a dat atenție.

"Doamna Dăncilă este un om într-o poziție delicată. (..) Am avut față de domnia sa considerații, față de omul pe care îl cunoșteam. Cred că putem avea și un premier mai bun", a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Întrebată dacă în PSD sunt oameni mai capabili să conducă Executivul, Andronescu a spus: "Categoric, da, inclusiv în Guvern".

Referitor la activitatea lui Carmen Dan, fostul ministru face referire la urmările protestului: "Modul in care s-a terminat si rezultatul nu m-ar determina sa zic lucrul asta (n.r. că ar fi un ministru performant), dar cu calmul şi cu echilibrul de până acum nu a fost un ministru rău".

În ceea ce privește protestul din 10 august, Andronescu a spus: "În primul rând, era obligaţia celor de la guvern să cheme o echipă din Piaţă şi să se întoarca să se calmeze lucrurile. Nedându-le atenţie creşti starea conflictuală".

Întrebată dacă sunt adevărate speculaţiile privind infiltrarea politicului în protestul de vineri, Ecaterina Andronescu a răspuns: "Nu am informaţii şi, în general, mi-ar fi foarte greu să argumentez o astfel de afirmaţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.