Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a fost dat de gol de Rudolph Giuliani, noul său avocat, Donald Trump se repliază: 'Într-un final, va spune lucrurile corect'

getty
trump CNN

Preşedintele american Donald Trump a declarat că Rudolph Giuliani, fostul primar al New York-ului care acum face parte din echipa sa de jurişti, va spune într-un final lucrurile corect privind plata către actriţa porno Stormy Daniels, scrie New York Times.

Totul „a fost incorect spus”, a declarat Trump, dând vina pe presă şi pe faptul că Giuliani ocupă postul de puţin timp, scrie news.ro.

Citește și: Ofertă nesperată pentru„Diamantul” lui Becali! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul din Pipera

„Este un tip minunat. Într-un final, va spune lucrurile corect”, a declarat Trump la plecarea spre Dallas pentru a participa la o convenţie a Asociaţiei Naţionale pentru Armele de Foc.

Rudolph Giuliani a declarat într-un interviu pentru Fox News că Trump i-a restituit banii lui Michael Cohen pentru plata efectuată către Stormy Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea.

Citește și: Lovitură de teatru! Ce s-a aflat despre fabrica pe care o lăuda premierul Viorica Dăncilă – „Afirmația este falsă”

Iniţial, Trump a confirmat, într-o serie de postări pe Twitter, informaţiile oferite de Giuliani. Dar vineri, preşedintele a afirmat că „totul a fost spus incorect. Este de fapt foarte simplu”, fără să ofere detalii.

De asemenea, Trump a negat zvonurile că ar exista tensiune intre el şi Jon F. Kelly, şeful staff-ului de la Casa Albă, declarând: „Avem o relaţie grozavă. Face o treabă minunată ca şef al staff-ului. Nu aş putea fi mai fericit. Voiam să vă spun acest lucru”.

Citește și: Victor Ponta surprinde! Decizia pe care a luat-o fostul premier, după ce femeile din PSD au cerut daune uriașe unei publicații

Vorbind despre investigaţia procurorului special Robert Mueller, Trump a declarat că este dispus să îi răspundă la întrebări dar a adăugat că investigaţia este o vănătoare de vrăjitoare a democraţilor şi că avocaţii săi nu îi permit acest lucru.

„Mi-ar plăcea să vorbesc. Nimeni nu doreşte să vorbească mai mult decât mine”, a declarat Trump. Dar investigaţia este „foarte incorectă".

Citește și: Raperul Macanache și-a găsit sufletul pereche! Cine este femeia cu care vrea să se căsătorească

"Dacă aş fi considerat că este corectă, aş fi trecut peste sfaturile avocaţilor mei”, a precizat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.