Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a fost huiduit, Ludovic Orban și-a pus papionul și a mers la bal: Cu lăutari și un tort imens, liberalii au petrecut până noaptea târziu

captura TV
Ludovic Orban

Liberalii au făcut chef mare în ziua Micii Uniri. În frunte cu premierul Ludovic Orban și mai mulți membri ai Guvernului, aceștia au participat la sărbătoarea  Balul liberalilor vrânceni, cu ocazia împlinirii a 140 ani de la înfiinţarea organizaţiei, anunță Realitatea Tv. Cu lăutari și un tort imens de cinci etaje, liberalii au petrecut până noaptea târziu.

Amfitrionul petrecerii din Vrancea a fost chiar premierul României Ludovic Orban, care a cântat alături de membrii guvernului și s-a fotografiat cu petrecăreții liberali. Ca şi în alţi ani, balul s-a organizat la o sală de evenimente cunoscută pentru petrecerile cu ștaif din zonă.

DISPERARE în CHINA - 56 de milioane de oameni au fost izolaţi de restul lumii prin lărgirea cordonului sanitar


Doamnele din Guvern, Violeta Alexandru şi Monica Anisie, au purtat rochii de seară, iar premierul Ludovic Orban s-a prezentat la costum negru şi papion. Cel mai dezinvolt membru al cabinetului, ministrul Mediului, Costel Alexe a postat pe Facebook multe fotografii în care apare alături de colegii din guvern.


Muzica de petrecere nu a lipsit. Matilda Pascal Cojocărița le-a cântat liberalilor în timp ce aceștia s-au înfruptat din bucatele pregătite.

Cel mai așteptat moment al serii a fost venirea tortului- gigant cu cinci etaje cu însemnele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.