Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a ameninţat soţia cu un topor un bărbat a fost arestat preventiv

jurnal.md
topor

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie şi şi-a ameninţat soţia cu un topor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, femeia a anunţat că soţul, care nu avea voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de ea, pentru o perioadă de două luni, s-a deplasat la domiciliul acesteia şi a ameninţat-o.

"Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate şi, folosindu-se de un topor, ar fi ameninţat-o. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna august 2021, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de două luni. Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecţie, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 100 metri faţă de soţia sa, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă", precizează un comunicat transmis, luni, de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.