Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a răpus liderul mondial, Belinda Bencic o înfruntă pe Halep: 'Voi juca fără presiune, voi fi foarte liniştită şi curajoasă'

Belinda Bencic

Belinda Bencic (18 WTA) a vorbit despre întâlnirea turneului pentru ea, cu Simona Halep (3 WTA), care porneşte ca mare favorită. Totuşi, sportiva din Elveţia susţine că nu va juca sub presiune, întrucât şi-a depăşit aşteptările de la acest turneu, transmite Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Triunghiul malefic: Cele trei probleme care te expun bolilor cardiovasculare

Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat ora la care se va juca partida Simona Halep - Belinda Bencic, din semifinalele competiţiei. Sportiva din Constanţa o va întâlni pe jucătoarea din Elveţia pentru a patra oară în meci direct, iar miza a crescut subit pentru Halep, care poate să redevină lider mondial dacă va triumfa la Caja Magica.

Meciul dintre Halep (3 WTA, 27 de ani) şi Bencic (18 WTA, 22 de ani) e programat să înceapă undeva în jurul orei 15:00, ora României, pe terenul central de la Mutua Madrid Open. Partida dintre cele două e programată a doua, după un meci din circuitul masculina, Novak Djokovic - Marin Cilic.

Bencic a recunoscut supremaţia lui Halep pe zgură: "Cred că Halep este o jucătoare foarte puternică, o jucătoare grozavă. A fost în top pentru atât de mult timp şi este specialistă pe zgura. Cu siguranţă voi avea un meci foarte greu.

Am ajuns mai departe decât mi-aş fi imaginat în acest turneu, astfel că voi juca fără presiune, voi fi foarte liniştită şi curajoasă şi sper să fac un meci bun contra Simonei", a afirmat Bencic la conferinţa de presă.

CITEȘTE ȘI: NU mai crede tot ce se spune despre pâine: Opt mituri şi realitatea din spatele lor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.