Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce au luat cu asalt studiourile Antena 3, USR-iștii au un fan total. SOV e plin de laude la adresa lui Dan Barna: Mi-a câștigat respectul!

captura Antena 3
Dan Barna

Schimbare totală de atitudine a liderilor Uniunii Salvați România și a celor a aliaților de la PLUS. Imediat după alegerile europarlamentare unde au obținut un succes neașteptat, liderii celor două partide au participat foarte des la emisiunile postului de știri Antena 3 acolo unde înainte de campania electorală rareori ajungeau.

Vezi și: Alina Mungiu-Pippidi, propunere-SURPRIZĂ: Cea mai bună soluţie pentru funcţia de comisar european din partea României

Nu doar că au drum deschis în studiourile Antena 3, ci și-au câștigat un mare fan. După prezența în Emisiunea ”Sinteza Zilei” realizată de Mihai Gâdea, liderul USR, Dan Barna, este lăudat le scenă deschisă de Sorin Ovidiu Vântu, fost om de afaceri aflat în detenție și condamnat deja în mai multe dosare:

”Dan Barna

Cu o atitudine princiară, ferm, fără a fi agresiv, articulat, coerent, stăpân pe sine și pe limba română, Dan Barna este singurul politician din toată clasa politică actuală care a reușit să-mi câștige respectul. Dacă va reuși să-și smulgă partidul din ghearele celor care l-au creat, ar putea fi acel lider autentic de care avem o uriașă nevoie.”, scrie SOV pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.