Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce au prezis exact cursul pandemiei de Covid-19 în 2022, celebrii șamani din Peru prevăd și sfârșitul războiului dintre Rusia și Ucraina (video)

Getty Images
samani

Pacea dintre Rusia şi Ucraina este la orizont în anul următor sau cel puţin aşa a prezis miercuri un grup de şamani şi vindecători din capitala Peru, Lima, potrivit Reuters.

În vârful unei coline, şamanii, îmbrăcaţi în ţinute tradiţionale andine, au întâmpinat noul an în cadrul unei ceremonii de purificare care a inclus flori, tămâie, un şarpe şi fotografii ale preşedinţilor ucrainean şi rus, conform Agerpres.

''Lucrurile se vor linişti. Pacea şi liniştea vor veni. Asta ni s-a arătat'', a spus şamanul Cleofe Sedano, care a profeţit semnarea unui tratat de pace până în luna august.

Ceremonia, celebrată în fiecare an la sfârşitul lui decembrie, are loc la zece luni de la invadarea Ucrainei de Rusia, conflict soldat cu zeci de mii de morţi. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promovat intens un plan de pace în zece puncte.

După ce s-au învârtit în jurul unor buchete de flori, frunze de coca şi cranii plasate pe sol, şamanii au mai prezis şi dezastre naturale.

''Anul viitor va fi un cutremur, dar nu în capitala Peru, într-un alt loc, în străinătate undeva în nordul Americii, ar putea fi în Statele Unite... va fi mult dezastru, în special climatic'', a spus şamanul Walter Alarcon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.