Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce Dan Petrescu a fost atacat, CFR Cluj recunoaște: 'A venit beat la antrenamente'

www.digisport.ro
Iuliu Mureșan Dan Petrescu

Clubul CFR Cluj a notat, sâmbătă, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că Mihai Mincă nu are dreptate atunci când spune că gruparea ardeleană a renunţat la el din cauza lui Dan Petrescu, precizând că dimpotrivă, tehnicianul a insistat ca portarului să i se mai dea o şansă, deşi a avut probleme grave de indisciplină.

“Pentru ca toată lumea să cunoască motivului real al despărţirii lui Mihai Mincă de CFR Cluj, suntem nevoiţi să dezminţim cele declarate de fotbalist despre clubul nostru şi despre antrenorul echipei Dan Petrescu. Aşadar, decizia ca portarul să părăsească echipa din Gruia a aparţinut în totalitate clubului, şi nicidecum antrenorului. Dan Petrescu a fost cel care l-a susţinut la venirea sa la CFR, i-a dat o şansă şi chiar a solicitat oficialilor clubului să îi mărească salariul de la 7000 euro cât avea până atunci, la 10000 de euro. Toate aceste lucruri s-au întâmplat, în ciuda faptului că jucătorul era cunoscut în viaţa echipei ca fiind unul cu grave probleme de disciplină şi cu antecedente în ceea ce priveşte ieşirile în decor.

În seara dinaintea ultimei zile a cantonamentului din Slovenia, Mihai Mincă a consumat băuturi alcoolice, a produs daune la hotelul în care echipa noastră era cazată, iar dimineaţa, la antrenament, a apărut în stare de ebrietate, a vociferat şi nu s-a pregătit corespunzător. Toate aceste lucruri i-au făcut pe conducătorii echipei noastre să rezilieze de comun acord contractul cu jucătorul, cu toate că Dan Petrescu a insistat ca portarul să mai primească o şansă.

Ne pare rău că trebuie să dezvăluim aceste informaţii care nu îl pun într-o lumină favorabilă pe Mihai Mincă. E anormal ca un fotbalist să declare asemenea lucruri despre clubul alături de care a câştigat două trofee, alături de care a petrecut 7 ani, dar şi despre omul Dan Petrescu, care l-a susţinut necondiţionat la CFR.

Ne-am respectat mereu jucătorii care au muncit pentru acest club, însă aşteptăm şi noi puţină decenţă”, este comunicatul CFR Cluj.

Vineri seară, portarul echipei FC Voluntari, Mihai Mincă, a declarat că la meciul dintre FCSB şi gruparea ardeleană ar vrea să se impună elevii lui Nicolae Dică, deoarece tehnicianul clujenilor, Dan Petrescu, este un caracter dificil şi i-a făcut rău.

“Vreau să câştige FCSB. Cât e Dan Petrescu acolo nu pot să ţin cu CFR. Mi-a făcut rău. Dan Petrescu e un caracter dificil. Să ne dea afară după şapte ani de la Cluj… Dânsul vine numai la bine, la greu nu ştiu dacă a stat undeva. Eu nu meritam. Putea să îmi spună frumos că nu mai are nevoie de mine, să mă duc la conducere să rezolv”, a spus Mincă la Digi Sport.

Meciul FCSB – CFR Cluj, contând pentru etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.