Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce era să moară, Madonna a revenit pe scenă

Instagram
Madonna

Madonna a dat startul turneului „Celebration” sâmbătă la Londra cu o reprezentație care a demonstrat că energia, carisma și apetitul pentru controverse nu s-au diminuat prea mult după patru decenii de când este super-vedetă pop și după ce a fost la un pas de moarte la începutul acestui an.

Spectacolul „greatest hits” al cântăreței în vârstă de 65 de ani a fost amânat de la data inițială de începere din iulie, după ce Madonna a fost spitalizată la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave, scrie Reuters.

„Sunt al naibii de surprinsă că am ajuns atât de departe. Și mă refer la asta pe atât de multe planuri", le-a spus ea fanilor de la arena O2, scrie mediafax.ro.

Purtând corsetul și lanțurile care o definesc, ea a cântat „Into The Groove” înainte ca o problemă de sunet să o forțeze să vorbească ad-lib despre primele ei lupte din New York.

Cu coloana sonoră restaurată, piesa „Holiday” din 1983 a recreat bucuria hedonistă a unui club din New York înainte de „asaltul” SIDA, Madonna aducând un omagiu adus celor care au murit din cauza acestei boli.

Amestecul de imagini religioase și sexualitate care a ridicat-o pe Madonna de la statutul de vedetă pop la cel de fashion icon cultural a fost fundalul piesei „Like a Prayer”, în timp ce „Vogue”, hitul care a propulsat-o în anii '90, a văzut una dintre scene transformată în podium.

Madonna a abordat situația din Orientul Mijlociu. „În lume se întâmplă o mulțime de lucruri cu adevărat nebunești la care este atât de, atât de dureros să fii martor”, a spus ea. „Dar chiar dacă inimile noastre sunt frânte, spiritele noastre nu pot fi frânte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.